Klanttevredenheidsonderzoek – maar dan net even anders

Hoezo anders? Een klanttevredenheidsonderzoek moet volgens ons meer zijn dan het binnenhalen van de voetbaluitslagen. De organisatie wil er immers ook meer aan de slag. Dan moet je wel weten hoe die uitslagen tot stand komen.

Daarom liefst korte vragenlijsten waarbij we veel naar toelichtingen vragen. Want in die toelichtingen zit de echte informatie. Daarna heldere rapportages waarin we niet alleen rapporteren maar ook adviseren. Geen eindeloze rijen statistiek maar managementadvies waar u mee verder kunt.

Verder betrekken we graag uw organisatie zoveel mogelijk bij opzet van het onderzoek. Maar ook tijdens de uitvoering kunnen we samen met u veel aandacht genereren door interne communicatieactiviteiten. Een klanttevredenheidsonderzoek moet gaan leven, anders gebeurt er te weinig mee.

Na het onderzoek organiseren we graag brainstormsessies. We zoeken naar originele manieren om de resultaten te presenteren en te bespreken en om samen met medewerkers antwoorden te vinden op de vraag: wat gaan we hiermee doen? Van onderzoek naar actie!

In de vraagstelling maken we veel gebruik van de Netto Promoter Score (NPS), Customer Effort Score (CES) maar ook meer innovatie methoden zoals de door ons ontwikkelde reputatiescore.


Tevreden over uw klanttevredenheidsonderzoek?

Wilt u klanttevredenheidsonderzoek eens anders gaan doen? Neem contact met ons op.