Edo

Edo is specialist in het ontwikkelen van een onderscheidende klantbelofte. Als bedrijfskundige, marketeer en Certified Customer Experience Management Professional is hij onze expert in klantbeloften management. Edo is vader van Mats, liefhebbende vriend van Ilse, vrolijk, vasthoudend, doortastend, directeur/eigenaar van Mindful Marketing en een liefhebber van tennis.

Neem contact op

Annalies

Annalies, HR-expert onder het motto: “Verbeter waar kan, vernieuw waar moet.” Annalies heeft een bedrijfskundige en veranderkundige achtergrond. Zij voelt zich als een vis in het water als het gaat om leiderschaps-, netwerk en HR-vraagstukken waar onderzoek, analyse en implementatie kernwoorden zijn. Annalies is verbindend, analytisch, krachtig, heeft lange adem, blond, echtgenote en wordt vrijwel nooit zonder high heels gesignaleerd.

Neem contact op

Inge

Inge, marketing & communicatie expert die de verbinding legt tussen strategie en realisatie. Door bestaande marketing- en communicatie aan te sluiten op strategie of door marketing- en communicatiestrategie te ontwikkelen die structuur en richting geeft. Storytelling blijkt vaak de verbindende factor. Inge is pragmatisch, conceptueel sterk, resultaatgericht en politiek sensitief. Ze uit haar verbale kwaliteiten ook als leadzangeres in een rockband.

Neem contact op

Muzus

Muzus is al jaren onze partner als het gaat om context mapping. Muzus heeft mede aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van deze methode aan de TU Delft.

Samen staan we garant voor een grondige aanpak en een goede vertaling naar marketingbeleid en klantgerichte acties.

Neem contact op

I&O Research

I&O Research is een top-5 onderzoeks-bureau met ruime ervaring en expertise
met klantonderzoek in de publieke sector.

Mindful Marketing werkt samen met I&O Research als het gaat om onze inbreng van kwalitatieve aspecten en methoden voor co-creatie. Ook dragen we soms opdrachten over aan I&O Research als bij ons de capaciteit ontbreekt.

Neem contact op